Min mor og far besluttede sig for, at tage en afbudsrejse til Bulgarien (Der var ingen der spurgte mig!) og det gjorde vi så.

Her er så Bulgarien, vi boede helt ude til vandet oppe til højre.

Vi tog afsted hjemmefra kl. 15 en torsdag eftermiddag. Bedstemor og onkel Jonatan kørte med os for at sige farvel og det var meningen, at jeg skulle have sovet i bilen sådan så jeg var frisk senere men der skete så meget så jeg snød dem allesammen og holdt mig vågen :-)

Flyveturen var slem. Rigtig slem og da vi kom derned måtte vi vente meget længe på vores bagage. Jeg gad ikke mere og da vi til sidst kørte i bussen faldt jeg i søvn. Men kun i tre kvarter! For så skulle jeg opleve en masse. Det mente mor og far bare ikke...

Her er vores hotel. De første par nætter boede vi ved en bar, jeg kunne ikke sove :-( Men så fik far os flyttet.

 

Her er mor og jeg ved poolen, jeg kunne ikke lide at være i vandet. Det var meget koldt. Men mor og far nød det vist. De købte en badering til mig med sæde i men det var ikke sjovt...

 

 

 

Her til venstre er min far og jeg. Jeg syntes det var meget varmt hele tiden...

 

 

 

Til højre kan man se poolen. Den var meget stor og der var megen larm hele tiden, så når jeg skulle sove måtte mor og far bære mig op på værelset.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi boede i en turistby der hedder "Albena", fordi det var en turistby var der vagter ved indgangene dertil for at holde folk ude der ikke hørte til der. Det her er en bom der er blevet nedlagt, den lå inde midt i byen. Der har åbenbart engang været politi der også men for at spare har de lukket det ned.

 

Her spiste vi morgenmad. De bulgarske tjenere var vilde med mig (og hvem kan bebrejde dem det?)
Mon borde smager anderledes hernede?

 

 

 

 

 

 

 

Her er min far og mor i Sortehavet. Jeg måtte ikke komme med :-( Men heldigvis var der en masse kinesere der ville bruge mig som model så jeg klarede mig..