Her er mit stamtræ

 

 

 

                                                                

 

 

 

Lisbeth Nørreslet: Blev født i 1958 på Frederiksberg. Da hun var 15 mødte hun min bedstefar Per og de fik min far da de var 22. Efter en uddannelse som informationsassistent læser hun nu til lærer på den samme skole som min mor.

Per Nørreslet: Blev født i 1958 i Næstved. Da han var 15 mødte han som sagt min bedstemor. Han blev uddannet radiotekniker og arbejder nu på en teknisk skole som lærer og har et firma, Unirep, i sin fritid.

Anette Gustafsen: Blev født i 1958 ... Da hun var 22 mødte hun min morfar Jimmy og de fik min mor da hun var 24. Da min mor var 4 år gik de fra hinanden og min mormor bor nu sammen med sin nye mand og er social - og sundhedshjælper på et plejehjem.

Jimmy Caspersen: Blev født i 1959 i Nakskov. Da han var 21 mødte han min mormor. Min morfar har lavet mange ting men de sidste 15 år har han arbejdet i IdeMøbler. Han bor nu sammen med sin kæreste Gitte i et kæmpe hus.

Poul Wetterstein: Blev født i 1916 i København Da han var 19 mødte han min oldemor Lillian. Da han var 42 fik de min bedstemor Lisbeth. Han arbejdede hele sit liv som automekaniker og døde i 1999 - 83 år gammel.

Lillian Wetterstein: Blev født i 1920 i Aalborg. Da hun var 15 mødte hun som sagt min oldefar. Da hun var 38 fik de min bedstemor Lisbeth - de opdagede det sent fordi min oldemor havde fået af vide, at hun ikke kunne få flere børn. Hun arbejdede som sygehjælper indtil 1980 hvor hun begyndte på efterløn og bor nu i en beskyttet bolig i Herlev.

Jørgen Nørreslet: Blev født i 1920 i Snesere v. Bårse. Da han var 25 mødte han min oldemor Bertha. Da han var 38 fik han min bedstefar Per. Han arbejdede som landretssagfører i Stege til han blev 75 og ellers var han borgmester i Præstø. Da han var 58 blev ham og Bertha skilt og han giftede sig igen med Jytte. Han bor nu i København.

Bertha Nørreslet: Blev født i 1920 i Assens. Da hun var 25 mødte hun som sagt min oldefar. Desværre døde hun i 2003 så jeg nåede aldrig at møde hende.

Henning Pedersen: 

Rita Hansen:

Frede Caspersen:

Jytte Caspersen: